Hírek

Sportcsarnok épült Apátfalván

Sportcsarnok épült Apátfalván
938 millió forintos beruházás keretében valósult meg a nemzetközi futsalmérkőzések rendezésére is alkalmas sportcsarnok Apátfalván.
Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter az ünnepségen hangsúlyozta, egy kisközösség számára fontosak a sportlétesítmények, melyek megteremtik a feltételeket a gyerekeknek és a felnőtteknek a testmozgásra. A sportcsarnok megadja az együttlét lehetőségét az apátfalvaiaknak, mert közösségi rendezvények helyszíneként is működik majd. 


Átadták az új apátfalvi sportcsarnokot - kép: promenad.hu, delmagyar.hu
Az új apátfalvi sportcsarnok nemcsak a labdarúgókat, hanem valamennyi teremsport művelőit kiszolgáljaSzekeres Ferenc polgármester szerint több mint negyven éve - a helyi általános iskola építése óta - nem történt hasonló ingatlanberuházás a községben. A 2263 négyzetméteres alapterületű, kétszintes, 224 ülőhellyel ellátott sportcsarnok 938 millió forintból épült, a költségekből 660 millió forintot TAO-támogatás fedezett. Nógrádi Tibor, a Csongrád Megyei Labdarúgó Szövetség elnöke közölte, a több korosztályt kiszolgáló, multifunkcionális csarnok nemcsak a labdarúgókat, hanem valamennyi teremsport művelőit kiszolgálja, és nemzetközi futsal mérkőzések rendezésére is alkalmas.


MTI/T.D.