Hírek

Csongrád megyei vállalkozások véleményét kérik

Csongrád megyei vállalkozások véleményét kérik
A Csongrád Megyei Önkormányzat a cégvezetők segítségét kéri abban, hogy egy mondatos válaszukkal segítsék a megye befektetésösztönzési tevékenységét.
A Csongrád Megyei Önkormányzat befektetésösztönzési tevékenysége keretében a megye vonzó befektetési környezetét bemutató tartalmak készülnek el. Már két nyelven böngészhető Csongrád megye befektetésösztönzési honlapja, és imidzs videók is készültek, amelyek a megye 9 relatív előnyét kommunikálják.

A következő lépésben egy informatív kiadvány aktualizálása a cél, amelynek fontos részét fogja képezni az a fejezet, amely lényegre törően mutatja be, hogy miért jó Csongrád megyében vállalkozást működtetni. A Csongrád Megyei Önkormányzat szakértői hiteles választ szeretnének adni erre a kérdésre, ezért a vállalkozókhoz fordulnak. Ezáltal a potenciális befektetők olyan információkat olvashatnak majd, amelyek első kézből, az itt működő nemzetközi és hazai cégektől, vállalkozásoktól származnak.


A kiválasztott válaszok és a válaszadók bekerülnek Csongrád megye befektetésösztönzési kiadványába, mely várhatóan az év második felében fog megjelenni digitális és nyomtatott formában. Így a kiadvány egyúttal egy keresztmetszeti képet is ad majd az itt tevékenykedő vállalkozásokról.

Kérjük, hogy küldje el nekünk válaszát a gyarmati@csongrad-megye.hu e-mail címre, és írja meg egyetlen mondatban, lehetőség szerint angol nyelven, hogy miért jó Csongrád megyében vállalkozást működtetni?

Felmerülő kérdéseivel forduljon a Csongrád Megyei Önkormányzat kollégáihoz! www.csongrad-megye.hu